Brand Your Event met professioneel drukwerk

Zie jij door de flyers het bos niet meer op al die drukwerk websites? EventGoodz helpt je graag verder om het juiste type poster, visitekaartje of folder te vinden. Naast al je logistieke oplossingen helpt EventGoodz je graag met het ontwerpen én leveren van al je drukwerk. Wij werken nauw samen met een aantal gekwalificeerde drukkers en leveren tegen concurrerende prijzen. Kwaliteit staat voorop, voor zowel klein als groot drukwerk. Zo weet je zeker dat het drukwerk op de juiste manier bij de drukkerij wordt aangeleverd en bespaar je de tijd die je goed in je core business kan steken. Wel zo makkelijk!

Grafische vormgeving

Naast drukwerk verzorgd EventGoodz tevens het digitale ontwerp dat gebruikt kan worden voor print- of drukwerk. De huisstijl is leidend aan het ontwerp zodat direct herkenbaar is van welk merk of bedrijf het drukwerk afkomstig is. Wij hebben zowel eigen grafisch vormgevers als freelance vormgevers die gespecialiseerd zijn in verschillende stijlen. Of het nou gaat om een simpel logo voor je promotieartikelen of een volledige huisstijl. EventGoodz regelt het voor je. Wij zoeken altijd naar de designer die het beste past bij het betreffende project. Neem contact op en wij helpen je graag verder.

Drukwerk

Ons stappenplan:

Samen iets moois creëren?

Heb je een idee en wil je meer informatie over vormgeving & drukwerk? Neem direct contact op met één van onze grafisch specialisten voor gratis advies!