Festivals

Een festival organiseren

Organiseer jij binnenkort een festival en heb je daarvoor promotieartikelen of merchandise nodig? Bij EventGoodz vind je dé giveaways om jouw festival of event tot een succes te maken.

Als je een festival organiseert – groot of klein – zijn er een hoop dingen waar je aan moet denken. Een aantal voorbeelden: de locatie, de bezoekers, hapjes en drankjes, het bepalen van het budget, entertainment, muziek, aankleding, promotie, zorgen voor beveiliging, het maken van foto’s en video, het regelen van vergunningen, etc. Daarnaast is het maken van een duidelijke planning voor de dag(en) zelf van groot belang. Leg deze vast in een overzichtelijk draaiboek, zodat je precies weet wat wanneer plaats gaat vinden en wat daar nog voor moet gebeuren.

Creëer direct die echte festivalvibe

Om direct bij aankomst voor een échte festivalsfeer te zorgen, voorzie je je bezoekers van een polsbandje. Je kunt deze laten bedrukken met jouw eigen logo, tekst of ander ontwerp. De polsbandjes van EventGoodz zijn van goede kwaliteit textiel en geven direct een echte festivaluitstraling. Is jouw festival in de zomer? Deel dan ook waaiers uit. Daar maak je je bezoekers hartstikke blij mee. En jezelf natuurlijk ook; gratis reclame voor jou op een volgend festival!

1,5 meter afstand artikelen

In deze tijd moet je er natuurlijk voor zorgen dat je gasten afstand van elkaar kunnen houden. Met de hulpmiddelen van EventGoodz zorg je dat jouw festival past bij de 1,5 meter samenleving. Onze opvallende waarschuwingsartikelen zorgen ervoor dat iedereen op je festival scherp blijft om afstand van elkaar te houden. Zo maak je jouw festival helemaal coronaproof.

Het opzetten van een eigen merchandiselijn

Voor je festival of je bedrijf kun je een volledige eigen merchandiselijn opzetten. Met een opvallende merchandise zorg je voor herkenning bij festivalbezoekers. Bij EventGoodz kunnen deze festivalproducten worden bedrukt met je eigen logo of tekst. Van bedrukte zonnebrillen tot bedrukte tubes zonnebrandcrème. En van poncho’s tot bedrukte petten. Het festivalseizoen is een uitgelezen kans om je bedrijf te promoten en je naamsbekendheid te vergroten.