Over ons bedrijf

Met een grote groep feestgangers reisden we met een partybus af naar Haarlemmermeer. Het feestje begon vaak al in de bus, dus eenmaal binnen zat de sfeer er goed in. We stonden bij de welbekende piramideberg toen één van de oprichters een 3D-brilletje tevoorschijn toverde. Dit brilletje vervormde de lichteffecten in de kleuren van de regenboog. Letterlijk en figuurlijk verdwaalde het brilletje van de ene naar de andere neus, met hilarische reacties als gevolg. Dat zette ons aan het denken: onze eerst webshop was geboren! Inmiddels hebben we jarenlange ervaring in de branche en leveren we aan veel mooie klanten in binnen- en buitenland.

Onze zekerheden

Ons team gaat voor een brede glimlach

Ons jonge team heeft maar één doel: een tevreden klant. Wij proberen je daarom altijd zo snel en goed mogelijk te helpen. Ook weten wij als geen ander dat ieder event anders is en denken daarom graag met je mee in de mogelijkheden. Voor ons is (nagenoeg) niets onmogelijk en je weet altijd waar je aan toe bent. Zonder addertjes onder het gras of gekke nacalculaties. Daarnaast zijn al onze producten voorzien van de nodige keurmerken.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Yes, dan hebben we een klik! Bekijk ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

LET’S BRAND YOUR EVENT!