Bevindt jouw bedrijf of organisatie zich in de sportbranche? Of organiseer je een sport- of spelevenement? Verras jouw relaties en medewerkers met gepersonaliseerde sportieve giveaways. EventGoodz heeft een uitgebreid assortiment sport- en spelartikelen mét opdruk. Laat je artikelen bedrukken met een sportieve slogan, het logo van je bedrijf of een ander ontwerp. Zo promoot je op een gezonde manier jouw bedrijf. Onmisbare gadgets zoals bidons, zwaaihanden en zweetbandjes bestel je gemakkelijk online bij EventGoodz.

Een sport- of spelevent organiseren

Organiseer jij een sport- of spelevenement? Dat wordt natuurlijk een feestje! Waar je vooraf rekening mee moet houden? Het budget, een locatie, een gestructureerde op- en afbouw, de deelnemers, het wedstrijdelement, toffe spellen en activiteiten en eten en drinken. Is dit allemaal in orde? Dan kun je aan de slag met de verdere details.

Van top tot teen in tenue

Sport- en spelevenementen zijn ideaal om elkaar beter te leren kennen. Teambuilding! En dat kan al beginnen door jezelf en je team van top tot teen in hetzelfde tenue te hijsen. Ga voor matchende tassen, petten en sportshirts. Allemaal bedrukt met een eigen logo, tekst of ander ontwerp. Dezelfde toffe hoodie erbij en je team is klaar om te winnen!

Oranje sporthesje bedrukken logo
Foam hand rock full color

Onmisbare gadgets voor jouw sportevenement

Feestelijke aankleding bij een evenement doet het altijd goed. Gepersonaliseerde ballonnen en vlaggen: sporten is een feest! Andere onmisbare gadgets zijn zweetbandjes, waterflesjes of bidons. Vindt het evenement buiten plaats? Denk dan ook aan zonnebrandcrème en zonnebrillen. Ook petten en zonnekleppen zijn een fijn extraatje voor de sporters in de zon. Met opvallende kroonhoedjes zorg je voor een beetje extra aandacht voor de winnaars.

Steel de show als supporter

Doe je zelf niet mee met de sport- en spelactiviteiten, maar ben je wel graag die fanatieke supporter? Ook dan ben je bij EventGoodz aan het goede adres. Met onze bedrukte foamhanden, zwaaihanden en papieren feesttoeters kun jij jouw favoriete team enthousiast aanmoedigen. Tip: neem gevulde bidons mee voor de teamleden. Zijn ze hartstikke blij mee na een fanatieke wedstrijd!

Je bedrijf promoten

Het bedrukken van praktische en leuke promotieartikelen is een ideale manier om jouw bedrijf of organisatie te promoten. Bij herhaald gebruik van het artikel, trek jij als bedrijf steeds opnieuw de aandacht van de gebruiker. En dus blijf je top of mind! Door je bedrijf te verbinden aan een sportevenement, zorg je op een gezonde manier voor de promotie van jouw bedrijf.

Populaire artikelen voor supporters

Verwachte leverdatum vr 28 juni
Vanaf  0,39
 • Bedrukking in max. Full color
 • Vanaf 100 stuks
Bereken je prijs >
Verwachte leverdatum vr 28 juni
Vanaf  0,21
 • Bedrukking in max. Full color
 • Vanaf 1000 stuks
Bereken je prijs >
Verwachte leverdatum vr 28 juni
Vanaf  2,97
 • Bedrukking in max. 2 Kleuren
 • Vanaf 10 stuks
Bereken je prijs >
 • Rood
 • Blauw
 • Geel
 • Groen
Verwachte leverdatum vr 05 juli
Vanaf  1,49
 • Bedrukking in max. 1 Kleur
 • Vanaf 25 stuks
Bereken je prijs >

Wij denken met je mee!

Bij EventGoodz laat je gemakkelijk artikelen bedrukken voor jouw sport- en spelevent. Weet je niet welke artikelen passend zijn voor het sportevent of spelevenement dat jij organiseert? Neem contact met ons op en we geven je graag vrijblijvend advies. Onze artikelen worden altijd volgens de afgesproken deadline geleverd. Liever een spoedlevering? Ook daar kunnen wij in overleg voor zorgen.