Een beurs is een krachtig middel om te netwerken: je ontmoet potentiële nieuwe klanten en je spreekt bekende relaties. Je kunt jezelf en je bedrijf laten zien en natuurlijk reclame maken voor je product, dienst of onderneming.

Neemt jouw bedrijf binnenkort deel aan een beurs of een ander evenement? Zorg dat je niet aan de aandacht van de bezoekers ontsnapt! Bij EventGoodz vind je de producten die daarvoor nodig zijn. We bieden onder andere een inspirerende collectie giveaways om aan jouw relaties te geven. Uiteraard kunnen deze weggevertjes voor op beurzen worden bedrukt met je logo, bedrijfsnaam of een andere tekst. Daarnaast bieden we andere basisbenodigdheden voor een beurs, zoals bedrukte pennen, keycords en waterflesjes.

Opvallen bij bezoekers

Op een beurs ben je natuurlijk niet de enige standhouder. Bezoekers zien enorm veel verschillende stands en kunnen overweldigd worden door alle aanbieders. Om de aandacht van de bezoeker te kunnen trekken, moeten jij en je stand opvallen. Benut die kans! Bedrukte beursartikelen in lijn met je huisstijl zorgen voor een consistente en persoonlijke uitstraling. Wil je graag vooraf al reclame maken? Promoot jouw stand bijvoorbeeld met opvallende stickers – áls dat mag natuurlijk.

Ontvang bezoekers in je stand

Met opvallende aankleding en leuke giveaways zorg je dat bezoekers stilstaan bij jouw stand. Maak gebruik van deze potentiële contactmomenten. Nodig bekende relaties en nieuwe, potentiële klanten uit in je stand om eens een praatje te maken. Trakteer de bezoeker op een kopje koffie of thee (in een beker mét eigen logo!). Ontdek waar zij naar op zoek zijn op deze beurs en vertel ze over je product of dienst. Maak ze enthousiast. En zorg dat ze niet met lege handen jouw stand verlaten.

Promotieartikelen uitdelen

Door tijdens een beurs aantrekkelijke, functionele en gepersonaliseerde promotieartikelen uit te delen, blijf je ook na de beurs de aandacht trekken van jouw potentiële klant. En dus blijf je top of mind. Daarnaast is dit soort artikelen natuurlijk een ware trekpleister voor langs lopende bezoekers. Wie wil nou geen gratis pen, een flesje handgel of een fijne lippenbalsem?

Promotieartikelen bedrukken en bestellen

De promotieartikelen van EventGoodz kun je laten bedrukken met je eigen logo, bedrijfsnaam of tekst. Door de relatief lage prijs is het aantrekkelijk om de beursartikelen groots in te kopen. Je kunt ze dan dus onder zoveel mogelijk bezoekers van jouw stand verspreiden.

Lippenbalsem keycord karabijnhaak bedrukken

Populaire beurs artikelen

Verwachte leverdatum vr 28 juni
Vanaf  0,22
  • Vanaf 1000 stuks
Bereken je prijs >
  • Wit-zwart
  • Wit-blauw
  • Zwart-wit
  • Rood-wit
Verwachte leverdatum vr 28 juni
Vanaf  0,62
  • Bedrukking in max. 4 Kleuren
  • Vanaf 100 stuks
Bereken je prijs >

Wij denken met je mee!

Sta jij binnenkort op een beurs, maar weet je nog niet welke bedrukte beursartikelen bij jouw stand of business passen?

Neem contact met ons op, wij geven je graag vrijblijvend advies.