CO2 neutrale levering

Bij EventGoodz hebben we een missie waarbij we in 2030 volledig CO2 neutraal willen zijn. De eerste stappen zijn gezet door volledig over te gaan op groene energie. Er is daarbij bewust gekozen voor zonnepanelen om grotendeels over te gaan naar elektriciteit in plaats van gas. Tegelijkertijd vonden wij het tijd om eens kritisch te kijken naar al die pakketjes die we versturen en daar moest verandering in komen..  

Hoe realiseren we een CO2 neutrale levering?

Alle pakketten vanuit onze eigen drukkerij of magazijn worden verstuurd met PostNL. Vanaf 1 januari 2022 maken wij gebruik van een duurzame bezorging voor deze pakketjes. In sommige gevallen versturen wij je bestelling vanuit onze leverancier en kan het zijn dat er met een andere vervoerder wordt verstuurd. In dit geval leveren wij ook inclusief CO2 compensatie, super snel zoals je van ons gewend bent! Op basis van het aantal pakketten wat jaarlijks wordt verstuurd berekenen we de uitstoot en daar planten we bomen voor terug. Rijd een vervoerder bijvoorbeeld al grotendeels elektrisch of per fiets? Top! Ook dat nemen wij mee in de berekening. Zo garanderen we een netto nul CO2-uitstoot van deur tot deur.

Wil je extra CO2 compenseren?

Wil je meedoen aan het jaarlijks compensatieprogramma van EventGoodz? Neem direct contact op met één van onze CO2 specialisten.