Winter promotieartikelen: jouw merk in het zonnetje, zelfs in de kou.

Draag jouw personeel en professionele relaties een warm hart toe met een winters relatiegeschenk. EventGoodz maakt je wegwijs in de zoektocht naar een seizoensgebonden promotie cadeau. De winter vraagt om warmte en verlichting: dé sleutelwoorden tot de ideale gift. Speel in op de behoefte van jouw zakelijke netwerk door hen te verblijden met hippe en functionele relatiegeschenken. Denk aan truien, fleecedekens, thermosflessen en LED-artikelen. In deze blog vertellen wij je over ons aanbod aan winterse promotieartikelen en delen we leuke tips voor het geven van jouw geschenken. Zo bedank jij jouw klanten en werknemers voor hun bijdrage aan het afgelopen jaar. En dat op een sfeervolle, winterse manier!

 

Dit is wat je kan verwachten van deze blog:

❄ Inzicht in de voordelen van winter- of eindejaargeschenken.

❄ Inspiratie voor promotieartikelen of geschenken.

❄ Ideeën voor winterse team-activiteiten en personeelsuitjes.

 

Winter- of eindejaargeschenken: waarom een goed idee?

Winter promotieartikelen creëren een connectie met jouw merk en bedrijf. Al helemaal in het koude seizoen waarin behoefte is aan warmte en gezelligheid! Investeren in bedrukte promotieartikelen is een slimme zet, en wel om deze redenen:

Een kans om jouw merk in een winters jasje te steken.

Door een bedrijfslogo aan te brengen op populaire winterartikelen, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk. Zo straalt jouw logo mee met de winterse sferen. Of het nu in de vorm van een chique thermosbeker of knusse fleecedeken is.

Een herinnering voor de lange termijn.

De winterse relatiegeschenken met een logo zijn niet alleen functioneel, maar ook gedenkwaardig. Wanneer jouw klanten, werknemers of partners gebruikmaken van jouw cadeau, denken ze positief terug aan jouw bedrijf en de aandacht die hen is gegeven. Winterse accessoires als mutsen, sokken en colsjaals zullen met plezier worden gedragen in de kou. Zo heb jij een subtiele, maar permanente plek in plek in hun gedachten verdiend.  

Een persoonlijke twist.

Voeg een persoonlijke bedrukking toe aan jouw eindejaarsgeschenken, zoals namen van personeelsleden of een positieve en motiverende quote. Hiermee laat je zien dat je aandacht besteedt aan details! Personalisatie versterkt zakelijke banden en toont aan dat jouw relaties belangrijk voor je zijn.

Populaire Wintergeschenken

Verwen je relaties met deze promotieartikelen voor een onvergetelijke indruk en langdurige waardering.

Koffiebekers to go

bestel nu

Mutsen

bestel nu

Colsjaals

bestel nu

Inspiratie voor promotieartikelen of geschenken

Zoals we eerder zeiden, zijn warmte en verlichting dé sleutelwoorden als het gaat om een winters relatiegeschenk. Geef een fijn, knus cadeau om op te warmen als het buiten koud en donker is. Hieronder zetten we enkele voorbeelden op een rij:

Praktische thermosbekers of thermosflessen: warme dranken, een warme herinnering.

EventGoodz biedt een ruime keuze aan verschillende thermosbekers en thermosflessen. Dit is een cadeau dat altijd van pas komt: tijdens een wandeling in de lunchpauze is, om mee te nemen op skivakantie, of voor de zuinige drinker die zijn koffie of thee lekker lang warm wil houden.

Hippe Hoodies: een trendy uitstraling van jouw merk.

Hoodies zijn slimme en gewaardeerde promotieartikelen – dat is niets nieuws. Voor jouw klanten of collega’s zijn ze heerlijk om te dragen, voor jouw bedrijf is het wandelende reclame. Bedruk de hoodies naar keuze met logo of een tof eigen ontwerp: in een handomdraai creëer jij een eigentijds eindejaarsgeschenk! Bekijk deze unisex drummer hoodie eens: de mogelijkheden qua kleur en bedrukking zijn eindeloos.

Ontdek alle hoodies >

Bedrukte fleece dekens: zachte dekens voor zachte prijzen.

Fleece dekens zijn lekker warm en zacht. Bovendien bieden ze een mooi canvas om jouw bedrijfslogo op te laten schitteren! Perfect voor jouw collega’s om zich mee op de bank te nestelen, na een winterse wandeling of tijdens een gezellige thuisbioscoopavond. Een warme associatie met jouw merk is gegarandeerd.

EventGoodz biedt een scala aan fleece dekens aan. Bijvoorbeeld deze duurzame deken van RPET-materiaal, welke in verschillende kleuren te verkrijgen is. 

Bekijk hier alle fleece dekens >

Opvallende LED foam sticks: een magische twist voor jouw evenement.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een winterse team-buildingactiviteit of een georganiseerd evenement voor klanten: LED foamsticks zijn dé sfeermakers tijdens donkere dagen. Ons assortiment bekijk je hier.

Wintergeschenken

Houd je relaties warm met onze bedrukte promotieartikelen!

Bestel ze hier

Winterse teamactiviteiten: inspiratie en ideeën.

Wanneer het buiten koud is, mag ook de teamgeest worden opgewarmd! Een tof personeelsfeest of originele teambuildingactiviteit is zeer welkom in de donkere tijd van het jaar. Leuk om samen naar uit te kijken en de ideale kans om collega’s van een andere kant te leren kennen. Tevens is dit hét moment om jouw eindejaarsgeschenken te geven. Zorg voor een unieke ervaring waarvan nog lang zal worden nagenoten. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Thuisbioscoop op kantoor

Tover de kantoorruimte om in een gezellige thuisbioscoop. Meer dan een beamer, een hoop kussens en lekkere snacks heb je hiervoor niet nodig. Leuk voor de voorpret: laat collega’s van te voren stemmen op hun favoriete kerst- of winterfilm.

Indoor skiën

Liever actief bezig? Ga een dagje indoor skiën in een indoor skihal! Na de piste te hebben uitgespeeld, sluit je af met een gezellige après-ski borrel. Zo is het haast of je samen op mini-skivakantie bent geweest: op en top winter!

Winterse borrel

Een sfeervol personeelsfeest is altijd een goed idee. Versier de locatie met sneeuwvlokken, ijspegels, glitter en een boom, om voor een heus Winter Wonderland te zorgen. Regel een dj en een bar, en het feest volgt vanzelf.

Fit de wintermaanden door!

De winter staat voor dankbaarheid, samenzijn en voor… ziek worden. Wanneer de temperaturen dalen, doet ons immuunsysteem dat ook. Je zal het ongetwijfeld herkennen: is het ene teamlid nét hersteld, krijgt het andere de griep… Help medewerkers goed voor zichzelf te zorgen door de werkplek te voorzien van fruit, fruitsap en gembershots. Motiveer om te bewegen: geef hen de ruimte om dagelijks een wandeling te maken, of bied een kortingskaart voor een sportschool aan. Een fit team is een winnend team!

Voor een persoonlijk advies neem gerust contact met ons op via e-mail [email protected] of telefoon 085 0657 314.