Kerst draait om het uitspreken van waardering en het geven van geschenken, niet alleen aan familie en vrienden, maar ook aan zakelijke relaties. Sterker nog, de feestdagen bieden de perfecte kans om indruk te maken op jouw professionele netwerk. Pak het slim aan en kies voor een uniek geschenk dat jouw onderneming in de schijnwerpers zet, precies zoals jij dat wilt! De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen exact worden aangepast aan jouw wensen. Denk aan functionele gifts van duurzame materialen, gepersonaliseerde relatiegeschenken met logo, of een eenvoudig en attent gebaar.

Wat betreft zakelijke kerstcadeaus, zijn er oneindig veel keuzes, wat de keuze niet altijd makkelijker maakt. In deze blog bieden wij van A tot Z ondersteuning. Wij helpen je bij het kiezen, ontwerpen en geven van jouw professionele kerstgeschenk, op een manier die past bij jouw onderneming en budget.

Dit is wat je kunt verwachten van deze blog:

 • Hulp bij wat aan wie te geven.
 • Gratis tips om jouw gift extra speciaal te maken.
 • Informatie over de btw-aftrekbaarheid. Wel zo praktisch!

Zakelijke kerstcadeaus: waarom een slim idee?

Kerstgeschenken zijn meer dan alleen traditie. Ze zijn een krachtige tool om waardering te tonen en relaties te onderhouden, zowel voor medewerkers als voor klanten, zowel bestaand als potentieel.

 • Medewerkers: Met een kerstgeschenk laat je je personeel zien dat hun harde werk en toewijding gewaardeerd wordt. Attente gebaren vergroten de motivatie en moedigen hen aan om volgend jaar nog meer te bereiken!

 • Bestaande klanten: Laat jouw klanten weten dat ze van waarde zijn voor jou en jouw bedrijf. Een kerstgeschenk herinnert hen aan jouw product of dienstverlening en maakt een blijvende indruk. In een competitieve markt is dit een must!

 • Potentiële klanten: Wil je nieuwe klanten aantrekken? Zakelijke kerstgeschenken zijn een slimme zet wanneer je nieuwe relaties wil smeden. Creëer zichtbaarheid op een laagdrempelige manier en laat zien dat jij goed voor je netwerk zorgt.

Kerstgeschenken voor personeel

De sleutel tot een passend kerstcadeau voor jouw personeel? Functioneel, attent en met een gepersonaliseerde touch. Geef hen iets waar ze wat aan hebben, wat prettige herinneringen oproept aan de werkvloer en thuis te gebruiken is.

 

Kerstgeschenk personeel: de gouden tip

Deze combinatie van kerstcadeaus, bestaande uit deze artikelen, is een van onze favorieten: eenvoudig en efficiënt.

Mokken

Voor het eerste (maar ook tweede, derde en vierde…) kopje koffie van de dag.

Bekijken

Pennen

Onmisbaar en altijd handig!
Combineer het met een bijpassende branded notitieboek.

Bekijken

Brievenbuscadeaus

Een brievenbuscadeau: brownies, bonbons of een boompje. Compact verpakt en eenvoudig bezorgd!

Bekijken

Wijn- & cocktailtubes

Laat jouw personeel of klanten genieten van een set van heerlijke drankjes in mini formaat.

Bekijken

 

Een eenvoudig geschenk fleur je zo op tot een attent gebaar. Scroll verder voor onze gratis tips!

 

Kerstgeschenk klanten

Koester je relaties en maak je merk zichtbaarder dan ooit tevoren! Een kerstcadeau voor klanten moet draaien om dankbaarheid en de waardering van hun loyaliteit, iets om de band tussen hen en je merk te versterken.

 

Kerstgeschenk klanten: de gouden tip

Wijn is een tijdloos kerstgeschenk. Een persoonlijk detail (met logo bedrukt!) maakt het verschil. 

Verscheidenheid

aan wijnen om uit te kiezen:

 

Ons assortiment omvat verschillende soorten wijnen, zodat je voor iedere relatie een passend wijngeschenk kunt kiezen. Ga voor een verfrissende sauvignon blanc, een heerlijke cava brut met aroma’s van meloen en wit fruit, of een smaakvolle tempranillo met aroma’s van rood fruit en specerijen.

Personaliseer

de wijnfles:

 

Laat het etiket van de wijnfles voor jou spreken door het te personaliseren met jouw eigen ontwerp, een warme boodschap, of het bedrijfslogo. Dit maakt de wijnfles een uniek geschenk dat de ontvanger zal waarderen.

 

 

Bedrukte

wijnverpakkingen:

 

Een mooie fles wijn vraagt om een elegante verpakking! We bieden verschillende soorten; waaronder kartonnen wijnboxen, wijnkistjes voor één of twee flessen wijn en zelfs luxere geschenkverpakkingen. Deze wijnverpakkingen kunnen gepersonaliseerd worden met eigen logo of tekst.

 

Stel een luxe set samen bestaande uit een wijnfles en een bedrukte wijnverpakking.

Bekijk alle wijnflessen Bekijk alle wijnverpakkingen

 

Of… ga voor gin!

Verras jouw zakelijke relaties of dierbaren met een smaakvol en luxe gin cadeau. Succes gegarandeerd! Wij bieden prachtige premium gins die naar wens bedrukt kunnen worden. De gin komt in een luxe Oslofles en is al beschikbaar vanaf €14,48. De minimale bestelhoeveelheid is slechts 10 stuks. Perfect voor kleine oplagen!

Duurzame kerst relatiegeschenken

Met een duurzaam geschenk draag je bij aan een groenere planeet én toon je je inzet voor het milieu aan jouw professionele omgeving. We begrijpen het belang van duurzame kerstcadeaus en bieden daarom een scala aan geschenken aan die van duurzame materialen zijn gemaakt, variërend van gerecyclede kunststoffen tot milieuvriendelijke verpakkingen.

Nieuwsgierig? Ons assortiment aan duurzame relatiegeschenken bekijk je hier.

 

Relatiegeschenken voor scherpe prijzen

Eenvoudige gebaren hoeven niet duur te zijn! Bij EventGoodz begrijpen we de kracht van voordelige maar creatieve sets. Met onze gepersonaliseerde kerstballen en bedrukte kerstmutsen toon je waardering op een betaalbare manier.

 • Gepersonaliseerde Kerstballen: Voeg een persoonlijk tintje toe aan de kerstboom van je klanten: een subtiele herinnering aan jouw onderneming. De kerstballen zijn naar wens te bedrukken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar vanaf slechts 0,20 per stuk!
 • Bedrukte Kerstmutsen: Breng wat feestelijke sfeer met deze bedrukte kerstmutsen. Fantastisch voor op de werkvloer!

 

Is een relatiegeschenk btw-aftrekbaar?

Kort gezegd: ja, mits je onder het gestelde drempelbedrag blijft. Deze is in 2023 gesteld op € 227,- per persoon per boekjaar. Wil je er zeker van zijn dat je relatiegeschenk btw-aftrekbaar is? Zorg er dan voor dat het totaalbedrag aan geschenken dat je per persoon per jaar geeft onder de € 227,- blijft.

 

TIPS! Een persoonlijk cadeau, een persoonlijke aanpak

We hebben het al eens gezegd – en we doen het nog een keer: het is het gebaar dat telt. Daarmee laat je je waardering pas echt blijken. Deze tips zijn toepasbaar op alle geschenken en zijn helemaal gratis!

 • Geef jouw geschenken op een speciale manier uit om een blijvende herinnering te creëren. Organiseer een virtuele kerstborrel om het cadeau toe te lichten en jouw personeel extra in het zonnetje te zetten. Is persoonlijk contact niet mogelijk? Neem dan een videoboodschap op. De extra moeite die je doet, zal gewaardeerd worden!
 • Voeg een handgeschreven briefje toe. Hiermee wordt jouw cadeau onvergetelijk en ultra-persoonlijk. Schrijf een attent briefje waarin je personeel en klanten bedankt voor hun inzet en wens hen het beste voor het nieuwe jaar. Kleine gebaren maken op de lange termijn een groot verschil!
 • Pak het leuk in. En dit gaat om meer dan alleen cadeaupapier. Presenteer de gifts in een kerststukje of een mooie schaal, zodat het nog leuker wordt om deze mee naar huis te nemen. Of ga voor een extra gepersonaliseerde twist en verpak de geschenken in een met logo bedrukte, papieren tas.

Goed om te weten:

In overleg kunnen wij ook een leuk pakketje voor je samenstellen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op