Zomer promotieartikelen bedrukken met logo?

We hebben dit jaar even op de eerste zonnestralen moeten wachten, maar nu ze eenmaal zijn doorgebroken is het flink warm: het belooft een hete zomer te worden. En hete zomers vragen om passende bescherming – met jouw naam erop. Wij zetten onze top 5 zomer promotieartikelen voor je op een rijtje.

1. Zonnebrillen

Lekker warm, die zonnestralen, maar ze kunnen ook bloedirritant zijn. Genieten van een evenement gaat toch net wat lastiger als je je ogen continu tot spleetjes moet knijpen omdat je anders recht in de zon kijkt. Ons brede assortiment aan zonnebrillen biedt de oplossing. Ga voor een zonnebril die tevens als bieropener dient, of voor een pinhole exemplaar. De keuze is reuze en ook nog te bedrukken met logo.

2. Zonnekleppen

We zijn allemaal bekend met gesprekken in de zon waarbij we onze hand als een soort dakje boven ons voorhoofd moeten plaatsen om de ander een beetje normaal aan te kunnen kijken. Een zonneklep doet het werk voor je. Ze komen in diverse materialen en diverse kleuren. Hoe je de zonneklep wil bedrukken is volledig aan jou.

  • Rood
  • Blauw
  • Geel
  • Groen
Verwachte leverdatum di 07 mei
Vanaf  1,49
  • Bedrukking in max. 1 Kleur
  • Vanaf 25 stuks
Bereken je prijs >
Verwachte leverdatum do 30 mei
Vanaf  1,46
  • Bedrukking in max. Full color
  • Vanaf 100 stuks
Bereken je prijs >

3. Waaiers.

Een lekker zonnetje op je evenement is ideaal, maar temperaturen boven de 30 graden maken jouw evenement ondraaglijk heet. Gelukkig biedt een waaier de ideale, meeneembare verkoeling. Daarbij  kan het nog een verlengstuk van je festivaldansje vormen ook! Laat de waaier volledig bedrukken of kies voor bedrukking van het handvat alleen: het kan allemaal.  

4. Zonnebrand.

We hoeven je vast niet te vertellen dat de zon betreden zonder zonnebrand sterk afgeraden wordt. Gelukkig zijn de bedrukte zonnebrandcrèmes die wij aanbieden zo leuk dat je niet eens zonder zonnebrand wíl.  Deze bedrukte zonnebrand wordt gegarandeerd standaard in de tas gegooid en overal mee naartoe genomen. En jouw naam dus ook!

5. Waterflessen.

Belangrijk om met dit warme weer gehydrateerd te blijven! En water drink je natuurlijk het liefst uit een waterfles bedrukt met jouw logo. Met het aanbieden van sustainable waterflessen in plaats van plastic flesjes ben je nog milieubewust bezig ook. Check ons assortiment aan bedrukte waterflessen en kies jouw favoriet.