Klaar voor de Olympische spelen?

Het olympisch vuur is aangestoken en meer dan 10.000 sporters bereiden zich voor op de strijd: Tokyo is klaar voor de olympische spelen. Nu jij nog.

Slecht nieuws voor de trouwe en fanatieke sportfans onder ons; de huidige coronamaatregelen staan helaas niet toe dat de Olympische Zomerspelen bezocht worden door buitenlands publiek. We zullen de 339 wedstrijden die gepland staan vanachter de buis moeten volgen. Gelukkig hoeft meer afstand niet per se minder gezelligheid te betekenen: wij gaan jou vertellen hoe jij ook vanuit je woonkamer helemaal in de olympische sferen komt.

Maak van iedere bijzondere wedstrijd een feestje.

Trommel je vriendengroep op en opper om iedere bijzondere (avond)wedstrijd uitgebreid te vieren. Één van jullie tovert zijn woonkamer of tuin om de beurt om tot een waar olympisch stadion. Kwestie van genoeg bier en hapjes in huis halen en wat slingers aan de muur.

Oranje (nog steeds) boven.

Laat je oranje kleren nog maar even in de kast hangen, want het EK wordt op de voet gevolgd door de Olympische Spelen. En ook dan laten we graag zien hoe trots we zijn op Nederland. Zorg er daarom voor dat je oranje shirt fris gewassen op je ligt te wachten, en garandeer dat je er ook met de Olympische Spelen op en top Hollands uitziet met oranje promotieartikelen. Toch wat extra sfeer!

 • Nederland
 • België
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Spanje
 • Italië
 • Portugal
 • Zweden
 • Denemarken
 • Engeland
 • Polen
Verwachte leverdatum vr 19 augustus
Vanaf  0,74
 • Bedrukking in max. 4 Kleuren
 • Vanaf 50 stuks
Bereken je prijs >
Verwachte leverdatum vr 26 augustus
Vanaf  0,17
 • Bedrukking in max. Full color
 • Vanaf 1000 stuks
Bereken je prijs >
Verwachte leverdatum di 30 augustus
Vanaf  0,31
 • Bedrukking in max. 1 Kleur
 • Vanaf 250 stuks
Bereken je prijs >
Verwachte leverdatum vr 26 augustus
Vanaf  3,82
 • Bedrukking in max. Full custom sleeve
 • Vanaf 50 stuks
Bereken je prijs >

Een weddenschap houdt het spannend.

Je kan om zo ongeveer alles een weddenschap afleggen. Wie er het eerste aan de overkant is, wie er de meeste punten scoort – of wie juist het minst. Schrijf je voorspellingen vooraf aan de wedstrijd op een papiertje op, en maak na de pot bekend wie er gelijk had. Zo wordt de wedstrijd nét een beetje spannender en weet je zeker dat je met zijn allen oplet.

Het zit ´m in de details.

Hoe gaaf is het om je vriendengroep te voorzien van gepersonaliseerde Olympische Spelen merchandise? Bedrukte bidons of keycords zijn zo gefixt en brengen net dat extra beetje feestgevoel in de groep. Laat ze bedrukken met je naam, de naam van je vriendengroep of een simpel “Hup Holland Hup.” Makkelijk, goedkoop en ze gaan jaren mee.