Water is essentieel voor het menselijk lichaam. Niet alleen bestaat meer dan de helft van ons lichaam uit water; ons lichaam heeft water ook nodig als bouwstof, voedingsstof, oplosmiddel en transportmiddel. Water houdt ons lichaam op temperatuur en het helpt met de afvoer van afvalstoffen. Juist daarom is het zo belangrijk om voldoende water te drinken. Ongeveer anderhalve tot tweeënhalve liter vocht hebben we nodig per dag. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jij én je relaties genoeg water binnenkrijgen? Kies ervoor om bedrukte waterflessen uit te delen aan je medewerkers, je klanten en je leveranciers. Goed voor het lichaam, het milieu én voor de promotie van je bedrijf.

Water to go

Dat ons lichaam water nodig heeft is algemeen bekend. Zonder voldoende vocht geeft ons lichaam ons vanzelf een signaal: we krijgen bijvoorbeeld hoofdpijn of we krijgen moeite om ons te concentreren. En dorst! We krijgen dorst.

Wil jij op ieder moment jouw dorst en die van je relaties kunnen lessen? Zorg voor water to go! Een waterfles zorgt ervoor dat je altijd water bij je hebt, of de fles weer kunt vullen met water. Ideaal voor naar kantoor, in de auto, naar de sportschool en op reis. Je eigen dorstlesser, altijd bij de hand. Wat wil je nog meer?

Hergebruiken

Heb jij genoeg van die plastic waterflesjes die één keer worden gebruikt en daarna als afval in de prullenbak eindigen? Kies voor een herbruikbare waterfles. Het meenemen van een gevulde herbruikbare waterfles is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor het milieu. In het assortiment van EventGoodz vind je mooie en unieke waterflessen. Zo kun je kiezen voor metalen, RVS of glazen waterflessen. Of ga voor bamboevezel en suikerriet of kies een waterfles met infuser.

Ieder materiaal brengt eigen voordelen met zich mee. De glazen waterflessen zijn volledig recyclebaar, blijven mooi helder en zijn geurloos. De metalen waterflessen zijn hartstikke hip, makkelijk mee te nemen én je kunt je eigen logo of ontwerp laten graveren. De waterflessen van bamboevezel en suikerriet zijn gemaakt van natuurlijke materialen en BPA-vrij.

Net even wat spannender

Heb je af en toe even genoeg van al dat water? En heb je zin in wat afwisseling? Voeg een schijfje citroen, wat plakjes aardbei, schijfjes komkommer of wat munt toe aan je water. Maakt jouw watertje nét even wat spannender. Waterflessen met infuser zijn hiervoor ideaal.

100% gerecycled

Kies jij toch liever een plastic waterflesje als promotiecadeau voor jouw relaties, omdat je daarvan het etiket kunt laten bedrukken? Kies dan voor gerecycled materiaal! De rPET waterflessen van EventGoodz zijn een mooi alternatief voor de traditionele plastic flesjes. De rPET waterflessen zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic.

rPET is gerecycled PET materiaal. Gebruikte plastic (fris)drankflessen worden ingezameld, gesorteerd en gewassen. Na het smelten van dit schone plastic ontstaat een nieuw materiaal: rPET. Dit wordt gebruikt om nieuwe plastic flessen te produceren. Het gebruik van rPET draagt bij aan een verminderde voetafdruk en het terugdringen van afval. Door PET-flessen te recyclen wordt tijdens de productie van plastic flessen 75% fossiele brandstoffen bespaard, en nog eens 5% tijdens de verbranding. Terwijl je nog steeds dezelfde kwaliteit plastic fles in handen hebt.

De rPET waterflesjes zijn gevuld met bronwater en bieden de mogelijkheid om het etiket en eventueel een bijpassend visitekaartje te laten bedrukken.

Waterflessen bedrukken

De waterflessen bij EventGoodz kun je laten personaliseren voor jouw klanten, medewerkers of leveranciers. Wat dacht je van een mooie metalen waterfles met jouw logo erin gegraveerd? Of een wegwerp rPET flesje bronwater met visitekaartje van je bedrijf? De mogelijkheden zijn eindeloos! Met gepersonaliseerde waterflessen is jouw organisatie steeds weer zichtbaar bij de gebruiker. Lever je logo, een tof ontwerp of een te gekke tekst bij ons aan, en EventGoodz zorgt in een handomdraai voor jouw eigen gepersonaliseerde waterflessen en bidons!