Even leek het alsof de wereld stilstond. De afgelopen maanden houdt de verspreiding van het coronavirus ook ons land in z’n greep. Horecazaken moesten sluiten, sportscholen gingen dicht en evenementen zijn voorlopig afgelast. Voor de gezondheid van onszelf en anderen pasten we ons massaal aan. We wassen onze handen veel vaker dan eerst, bleven zoveel mogelijk thuis en houden 1,5 meter afstand van elkaar.

We starten weer op

Nu deze maatregelen bijgedragen lijken te hebben, starten we langzaamaan weer op. Restaurants en cafés zijn sinds kort weer open; met nog een maximum aantal gasten binnen en de tafels op de terrassen op 1,5 meter afstand. De treinen rijden weer hun normale dienstregeling en vanaf 1 juli openen ook de sportscholen. Nu het land langzaam weer van het slot gaat, treffen bedrijven de nodige maatregelen. Heb jij in je bedrijf al maatregelen getroffen om het veilig te maken voor je personeel en gasten?

Maatregelen in jouw bedrijf

Zowel in kantoren en fabrieken, als in horecazaken, winkels en andere bedrijven wil je je personeel en gasten op een veilige manier kunnen ontvangen. Daarom is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je personeel en gasten moeten zoveel mogelijk afstand kunnen bewaren. Zorg er dus voor dat er niet te veel mensen in één ruimte aanwezig zijn. Met opvallende 1,5 meter afstand artikelen zorg je ervoor dat iedereen binnen jouw bedrijf geattendeerd wordt op het houden van die 1,5 meter afstand. Ook voor horecazaken en winkels kunnen deze 1,5 meter afstand artikelen uitkomst bieden.

Handgels en desinfectiedoekjes

Zorg daarnaast voor de aanwezigheid van handgels en desinfectiedoekjes. Deze producten werken ontsmettend en zijn ideaal voor situaties waar niet direct water en zeep aanwezig is. Instrueer je personeel om hun handen te reinigen met handgel en ontsmet werkplekken na gebruik met desinfectiedoekjes. Ook je gasten en klanten kun je bij binnenkomst vragen om hun handen te ontsmetten. Geef ze eventueel gepersonaliseerde handgels of desinfectiedoekjes mee. Deze kun je bij EventGoodz laten bedrukken met jouw eigen tekst of logo. Een nuttige giveaway in de huidige tijd.

No touch keys

Je kunt er daarnaast voor zorgen dat je personeel en gasten zo min mogelijk deuren en klinken hoeven aan te raken. Deel jouw eigen no touch keys uit. De no touch key is geschikt om knoppen in te drukken en deuren te openen zonder direct contact. Deze no touch keys kun je voorzien van een reclameboodschap of je logo.

Mondkapjes in het openbaar vervoer

In het openbaar vervoer kan door drukte de 1,5 meterregel niet altijd worden nageleefd. Daarom is het dragen van een niet-medische mondkapje sinds kort verplicht in onder andere de trein, de bus en de tram. Zo’n mondkapje hoeft niet saai te zijn. Bij EventGoodz kun je mondkapjes bedrukken met een eigen grafisch ontwerp, een tekst of een logo. Een praktische giveaway! Met onze speciale mondkapjes houders kun je bovendien het draagcomfort van de mondkapjes verhogen. Wel zo prettig voor die lange treinrit.

Met de artikelen van EventGoodz maak jij je bedrijf klaar voor de 1,5 meter samenleving. Voor ieder bedrijf en budget bieden we verschillende mogelijkheden. Ons team bespreekt deze graag met je!