blog promotieartikelen beurs

Promotieartikelen in je eigen huisstijl

Op beurzen zien bezoekers veel verschillende stands. Dit is jouw kans om op te vallen! Bedrukte beursartikelen in lijn met je huisstijl zorgen voor een consistente en persoonlijke uitstraling. Door tijdens een beurs aantrekkelijke promotieartikelen uit te delen, blijf je ook na de beurs onder de aandacht (en dus top of mind!) bij jouw potentiële klant. Ben jij binnenkort te vinden op een beurs en wil jij niet aan de aandacht van de bezoekers ontsnappen? Lees dan nu verder!

1.      Bedrukte pennen

Niet voor niets zijn bedrukte pennen bekende promotieartikelen voor op een beurs; pennen komen altijd van pas. Bedruk je pen met je logo, bedrijfsnaam of een aansprekende tekst en deel ze uit aan bezoekers. Pennen worden vaak uitgeleend en doorgegeven, dus als vanzelf verspreidt jouw bedrijfsnaam zich onder de relaties van je bezoekers.

2.      Smartphone ventilator met jouw logo

Zeker in het voorjaar en in de zomer is de smartphone ventilator een grote hit. De smartphone ventilator sluit je aan op je telefoon en zorgt direct voor verkoeling. Op de momenten dat je bezoekers wat verfrissing kunnen gebruiken, komt jouw logo weer even voorbij: in een wachtrij, tijdens het stappen, op het strand of op een festival.

3.      Nylon rugzak met jouw logo

Kleine nylon rugzakjes worden gebruikt als mensen gaan sporten, tijdens een vakantie of bij het doen van boodschappen. Laat rugzakjes als promotieartikel bedrukken en deel ze uit op de beurs. Steeds weer komt het nylon rugzakje tevoorschijn en is jouw bedrijf zichtbaar. Niet alleen voor de mensen die er gebruik van maken, maar ook voor de mensen om hen heen.

4.      Bedrukt keycord / lanyard

Een keycord (of lanyard) wordt gebruikt om sleutels, mp3-spelers of badgehouders aan vast te maken en om je nek te hangen. Zo raak je je spullen niet zomaar meer kwijt. Je kunt dit beursartikel op diverse manieren gebruiken. Gebruik je keycord als visitekaartje: hang er een badgehouder aan en voorzie je standpersoneel van gepersonaliseerde badges. Daarnaast kun je de keycords natuurlijk uitdelen aan je bezoekers.

5.      Flesje water met jouw logo

Behoefte aan water hebben we allemaal, zeker na een hele dag bijpraten met relaties op een beurs. Zorg op je stand voor flesjes water om de dorst van jouw bezoekers te kunnen lessen. Uiteraard voorzien van je logo, bedrijfsnaam en eventueel een inspirerende tekst.

6.      Bedrukte lippenbalsem

Altijd een fijne musthave: lippenbalsem. Je kunt deze lippenbalsem gemakkelijk personaliseren door de verpakking te laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Handig beursmateriaal om blijvend herinnerd te worden door bezoekers.

7.      Powerbank met jouw bedrijfsnaam

Een powerbank is een externe batterij om je telefoon of tablet op te laden, zonder dat daar direct stroom voor nodig is. Een populair promotieartikel, omdat iedereen er wel eentje kan gebruiken. Juist daarom een mooi relatiegeschenk om als standhouder op een beurs uit te delen.

8.      Bedrukte kauwgompakjes

De hele dag gesprekken voeren op een beurs? Een frisse adem is dan een uitkomst! Voor jou én voor je standbezoekers. Deel daarom kauwgom uit, met daarop jouw eigen logo. Hebben je bezoekers de hele dag plezier van!

9.      Bedrukte aansteker

Net als pennen worden ook aanstekers continu doorgegeven en uitgeleend. Zorg daarom voor bedrukte aanstekers als beursmateriaal. Een gemakkelijke manier om bij veel mensen even onder de aandacht te komen.

10.  Polsbandjes met jouw logo

Een kleinschalig eigen feestje op je beursstand? Of een leuke winactie waar bezoekers aan mee kunnen doen? Deel polsbandjes uit met jouw eigen logo of boodschap en bouw zo je eigen community. Succes gegarandeerd!

Deze promotieartikelen kun je allemaal laten bedrukken met je eigen logo, bedrijfsnaam of tekst. Door de relatief lage prijs zijn deze 10 beursartikelen in grote getalen onder de bezoekers van jouw stand te verspreiden. Sta jij binnenkort op een beurs, maar weet je nog niet welke bedrukte beursartikelen bij jouw stand of business passen? Neem contact met ons op en wij geven je graag vrijblijvend advies!